maanantai 12. tammikuuta 2015

Takaisin arkeen

 Olen toisaalta tosi helpottunut, että nyt koittaa se arki jälleen - tervetuloa unirytmi ja säännöllisyys! Tänään oli kaksi luentoa: toinen oli kirjallisen asiaviestinnän ensimmäinen luento ja toinen sitten pakollisen englannin luento. Kumpikaan ei nyt tunnu mitenkään erityisen motivoivalta eikä mielenkiintoiselta, mutta opintopisteitä ropisee urakalla. Huomenna onkin meidän omien perusopintojen kirjallisuudenkurssi ja sitä jopa odotan innolla! Kävinkin lauantaina lainaamassa 14 kirjaa kyseistä kurssia varten ja siinä kyllä riittää luettavaa!

 Kävin myös viime viikolla kokeilemassa uutta ryhmäliikuntaa, nimittäin 75 minuutin Body-tuntia. Noh, täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen polvet tutisi ja nauraminen sattui monta päivää. Sen arvoista kylläkin! Huomennakin koittaa uusi elämys, sillä mennään Siirin kanssa kokeilemaan Yo Pumpia. Saas nähdä, miten soosina oon sen jälkeen, mutta tuleepahan ainakin kokeiltua.

 Sanomani piti, että arki on loppujen lopuksi aika jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)