lauantai 31. tammikuuta 2015

Lempiaktiviteettini tammikuussa

Hejssan alla ja sitä rataa! Ajattelin kertoa vähän, mitä kaikkea olenkaan tammikuussa tehnyt. Tammikuu on mennyt tosi nopeasti ja nyt onkin aika kerrata, mitkä jutut olivat mielestäni kivoja aktiviteetteja! Toivottavasti joku saa inspiraatiota/motivaatiota pohtia myös omia tammikuun lempiaktiviteettejaan!


1. Yo Pump
En ollut koskaan ennen käynyt missään pumpissa ja siksi menin aluksi vähän epäileväisin mielin tunnille. Tunti oli kuitenkin mahtava, sillä ohjaaja on ihanan energinen ja loistava muutenkin. Sama ohjaaja pitää DanceFit tuntia, minne aion kyllä keväällä mennä jatkamaan. Vaikken pumpissa olekaan mikään erityisen vahva tai edistynyt, mulle tärkeintä on se, että mulla on kivaa ja tulee hiki. Pikkuhiljaa saan alkaa nostelemaan painoja, mutta aikaa se vie - eipä kyllä haittaakaan, on pumppi sen verran kiva aktiviteetti, että jaksaa sitä pitkällä aikavälillä tehdäkin!


2. Ruokakauppareissu
Haha, vähän erilainen kuin pump, eikös juu? Tosiaan, en tykkää rahanmenosta, mutta tykkään syynätä ja pohdiskella hyllyillä. Katselen kilohintoja tarkasti, analysoin ravintoselostuksia ja muutenkin vietän kaupassa helposti kauan. Kauppareissut on oikeesti mukavia - vietin yksi päivä pesuainetablettiosastolla yli puoli tuntia, kun etsiskelin hyvää pesuainetablettia astianpesukoneeseen. Kyllä se palkitsikin - nyt tiedän, mitä ostan seuraavallakin kerralla! Menkäähän kaikki kauppaan ja käyttäkää siihen aikaa: näin säästät rahaa ja tulet viisaammaksi!

3. Ruokaohjelmien katsominen
Oon nyt ihan koukussa kaikkiin Top Chef'eihin ja muihin reality ruokaohjelmiin. Katselen niitä aina illalla innoissani; onneksi niitä tulee melkein jatkuvalla syötöllä varsinkin kuuden jälkeen. Tykkään siitä asetelmasta, joka ohjelmassa on: kilpailuja on kivaa katsella. Samaten tykkään hirveästi kaikista Gordon Ramsayn ohjelmista - ne vasta viihdettä ovatkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)