perjantai 19. joulukuuta 2014

Onko tylsää? Älä huoli, minulla on ratkaisuja!

Haluan tällä blogillani auttaa myös niitä, jotka tylsistyvät koneen ääressä (mutku mä haluun olla koneella...). Siispä ajattelin kertoa teille muutaman vaihtoehdon, joiden ääressä minä tapan aikaa, jos mitään muuta järkevää saittia ei ole silmien alla. 

Akinator, the Web Genius - tämä on yksinkertaisesti nerokas. Alkaa ketuttaa kun tää henki tietää melkeen aina ketä mä ajattelen vaan muutaman kysymyksen perusteella. Esimerkiksi se arvasi Mentaalisavukkeenkin, Henna Kalinaisen ja jopa itse Saatanan, koska oli pakko yrittää. Yrittäkää ja menettäkää hermonne.

McDonald's Video game - yrittäkääpä vaan saada koko pulju pysymään pystyssä. Mun aivot ja hermot ei riitä, musta ei kyllä ole hallinnoimaan eikä hoitamaan raha-asioita. Argh, tän jälkeen on pakko taas yrittää pelata!

Älypää - erilaisia visoja ja kysymyksiä jokaiseen makuun. Menee hermot, jos ei osaa tai pärjää, mutta aikaa ainakin kuluu. Itse tykkään kuvavisasta!

Vanha kunnon Arcade - tulee ala-aste mieleen! Itse pelailen aina erilaisia ruokapelejä; teen hamppareita ja sen sellasta. Joskus erehdyn pelaamaan noita, missä puetaan ihmisiä. No, huvinsa kullakin...

Testimaa - testaa itsesi. Saat hienoja psykologisia arvioita. Amis-testi on ihan jees.

Maapeli - kuinka monta maailman maata muistat? Kokeile! Saman linkin sivulta löydät myös erilaisia muita pelejä!

Can You Guess The Song From The Lyrics - tämäkin on oikein hauskaa ajanvietettä. 




2 kommenttia:

  1. Heti ekalla Akinator päihitti mut kyllä ihan 6-0 - aika pelottavaa, kuinka se arvaskin, kun oli kyseessä ihan täysin nobody joka ei ole mikään sukulainenkaan tms. Monia se arvas joista olin varma ettei vois arvata, mutta lopulta voitin sen ajattelemalla Mirdjaa!! :D Akinator sanoi "I think of nothing". Muahahaha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi pelottava! :D Ja arvaa melkeen aina!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)