keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Hyvinvointikeskiviikko I

 Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Ajattelin jakaa omat pikkuvinkkini hyvinvointikeskiviikkoon, jota ajattelin alkaa toteuttamaan pienen postaussarjan muodossa. Idea postaussarjaan lähti siitä, että ainakin omasta mielestäni hyvinvointiin vaikuttavat niin monet asiat - sekä henkiset että fyysiset asiat, teot ja ajatukset. Mulle ainakin on hyvin tärkeää kokea oloni mukavaksi ja kauniiksi, jotta voin hyvin. 

 Kynsienlakkaamisesta on tullut mulle todella tärkeä asia. On ihanaa, kun kädet näyttävät huolitelluilta ja kynsissä on joku kiva sävy. Olen tykästynyt viime aikoina kultaiseen hilelakkaan ja pidinkin sitä hyvin kauan kynsissäni. Nyt vaihdoin beigensävyiseen lakkaan. Ehkä huomenna lakkaan kynnet ihanan joulunpunaisiksi. Myös korut saavat minut voimaan paremmin, sillä tunnen helmikorvakoruissa ja rannekoruissa itseni hyvinkin kauniiksi. Ilman korvakoruja on orpo olo ja tuntuu, että jotain puuttuu.

65 001 65 004 65 002

 Loppupäivän hyvinvointiohjelmassa on lounastreffit, kirjastossakäynti ja illalla rentoutuminen kirjan parissa. Tai sitten teen jotain muuta, minkä parhaaksi näen. Elämästä pitää nauttia - tänään nautitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)