sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Uusi oppimistapa

 En ollut koskaan ennen tajunnut tätä oppimiskikkaa, mutta päätin antaa sille mahdollisuuden. Ryhdyin tekemään tuossa torstai-illalla itselleni PowerPoint-esitystä runon kuvakielisyydestä. Omalla kohdallani ainakin toimi - saan rauhassa tehdä asetteluja ja muuttaa visuaalista ilmettä, mikä on minulle hyvin tärkeää. Mä nautin siitä, että saan tehdä muistiinpanoja, mutta nyt muutaman tentin jälkeen täytyy kyllä myöntää, että aika puulta maistuu. Pienet muutokset opiskelutekniikoihin piristää ihmeen paljon opiskelua ja kohottaa motivaatiotakin hieman. 

  Saatiin myös tehtyä torstaina Siirin kanssa meidän yhteinen parityö Lyriikan analyysikurssille, joka minun mielestäni oli ainakin hyvä. Oli hassua tehdä toisen kanssa kirjallista työtä, sillä molemmilla on omia ideoita, mutta onneksi meidän ideat menee hyvin usein yks yhteen ja onnistutaan tekemään yhtenäinen ja "meidän näköinen" kokonaisuus. Kohta täytyykin alkaa väkertämään oikein kunnolla toista parityötä Kirjallisuuskäsitys-kurssille. Meidän aiheet ovat ekokritiikki ja posthumanismi, joten hommaa (ja hiusten repimistä) varmaankin riittää! Hommaa piisaa kyllä myös omien juttujen parissa: täytyy väkerrellä joulukortteja, lukea kirjoja ja tehdä oma esseetyö lyriikan kurssille. Mutta en valita, eipähän tekeminen lopu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)