tiistai 14. lokakuuta 2014

You can't keep me waiting forever, baby.

Say hello to the pretty eyes, say hello to the deadliest lies.
You got the looks, baby, I could die.
You got the looks. You got a murder style.

Olette menneet kampaajalle värjäämään hiuksenne jotenkin eri tavalla. Tuloksena hiuksillanne olikin hieman vaaleampi ilme kuin mihin olit tottunut edellisinä vuosina. Ensin muutos oli ihana - oli kivaa näyttää erilaiselta ja vaihtaa tyyliä. Mutta sitten ehkä kuukautta kahta myöhemmin alatte inhota peilikuvaanne. Se, joka peilistä katsoo, ei ole ollenkaan tuttu. Se tyyppi näyttää kummalliselta ja vain harvana päivänä olo on kaunis.

 Mulla on toi olo just nyt, mutta ei ole enää kohta. Kirjoitan tätä postausta hiusväri päässäni enkä voisi olla iloisempi. Vaaleampi tukka ei ollut mun juttuni, en tuntenut oloani koskaan kauniiksi enkä omaksi itsekseni. Kaipaan tummaa väriä, koska se tekee minusta minut. En vedä ihan mustaksi, tummanruskea saanee kelvata. Kuuntelen The 69 Eyesia, jonka innoituksena sain tehdä tämän postauksen. Perfect Skin inspiroi minut kirjoittamaan. "You got the looks" - nyt se tulee olemaan taas totta, omasta mielestäni. En malta odottaa suihkunjälkeistä lopputulosta.

Ah, ihanaa olla minä jälleen!
Kuinka moni muu on kärsinyt samasta ongelmasta hiustenvärjäyksen jälkeen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)