maanantai 13. lokakuuta 2014

Huomio! Sinä, joka osaat tehdä hyvää ruokaa halvalla

  Kaipaisin kipeästi apuanne te budjetoinnin ja ruoanlaiton mestarit. Pyytäisin teitä kertomaan suosikkireseptinne, josta ei puutu makua, mutta joka ei tyhjennä kukkaroakaan. Teettekö ruokaa ns. opiskelijabudjetilla - jos teette, mikä on bravuurinne? Osaisitteko vielä sanoa hyviä ja riittäviä ruokia kahdelle ihmiselle! Kaipaisin siis neuvoja ja ohjeita: kaikki kelpaa.

 Huomio myös te muut opiskelijat! Mitkä ovat teidän säästövinkkinne ihan missä tahansa asiassa. Kaikki neuvot ja vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita. Kiitoksia paljon!

4 kommenttia:

  1. Mulla tulee mieleen ne perinteisimmät vinkit joita itsekin noudatan, eli käy kerran viikossa ostamassa viikon ruuat ja suunnittele ruoka etukäteen joka päivälle. :) Tee kerralla isompi annos, pakasta loput. Halvoista ja hyvistä ruuista tulee ekana mieleen porkkanalinssikeitto, mikä on helppoo ja tosi hyvää! Netin Yhteishyvän ohjeella oon tehny. Ja samoin myös punajuuripaistos vuohenjuustolla tai fetalla on huippuhyvää! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meri kovasti! :) Oonkin nyt tehnyt niin, että käyn kerralla ostamassa kaiken koko viikoksi ja olen suunnitellut ruoat koko viikolle. Täytyypä joskus kokeilla noita ruokia, joita ehdotit :)

      Poista
  2. Googlaa esim ruokaa alle 5 eurolla, ruokaa 6 eurolla tai muita vastaavia hakuja. Luin joskus jotain blogiakin, jossa oli viikottain ohjeita ruokiin kuudella eurolla, mutta en sitä osoitetta nyt muista/löydä. Bongaa tarjoukset! Mukavia kokkailuhetkiä t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Tarjouksien perässä olenkin yrittänyt mennä ja muutenkin valitsen mielelläni halvimman vaihtoehdon: maistuu käytännössä aivan samalta kuin kalliimpi vaihtoehto. Täytyykin alkaa etsimään netistä hieman tarkemmin noita vinkkejä, katselin kyllä kerran yhden henkilön vinkkejä 27 euron viikkoruokabudjettiin!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)