lauantai 11. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus!

 Turussa liikkuminen alkaa pikkuhiljaa jo luonnistua. Mulla on niin huono suuntavaisto, että oon oikeasti ylpeä itsestäni, kun osaan jonnekin yliopistorakennukselle ilman GoogleMapsia tai paniikkia. Nyt osaan mennä jopa vähän vaikeampiinkin paikkoihin eri reittejä ja saatan olla hurja aamuisin ja oikaista jonkun muun kadun kautta! Joinain aamuina ohittaessani tuomiokirkkoa, joudun pysähtymään ja ihastelemaan. En vaan voi ymmärtää, miten kaunis tuo kirkko voikaan olla!

IMG_20141006_094531

 Lounastreffit ovat tämän viikon sana! Macciavellin broilerisalaatti ja mokkapalajälkiruoka oli taivaallista. Hyvässä seurassa ruokakin maistuu entistä paremmalta. Rakastan yliopiston ruokaloita niin monesta syystä: saan itse valita, missä syön ja oikeastaan mitä syön! Jokaisessa ruokalassa on neljää, jopa viittä eri vaihtoehtoa joka päivä. Mitä hemmottelua, sanon minä!

IMG_20141009_134139

Kotosallakin on tullut herkuteltua. Viime viikolla tein ihania korvapuusteja ja tänään ryhdyin jälleen leipomaan, mutta pullien sijaan uunissa paistuivat sämpylät. Tuoksuvat ihanilta, en ole vielä maistanut, annan ensin jäähtyä hieman. 

IMG_20141011_133032

 Tuntuu ihan hassulta ajatella, että kohta me ollaan asuttu täällä jo kaksi viikkoa. Tai oikeastaan vasta, mulla on niin kotoisa olo täällä meidän pikkukaksiossa. Tykkään tästä kerrostalosta, sillä öisin ei metelöidä eikä kyllä päivälläkään oikeastaan. Ihanan rauhallinen paikka ja ainakin saman kerroksen yksi naapureista on oikein mukava. On ollut tosi kummallista tottua varsinkin siihen, ettei jääkaappi täyty itsestään. Ruoan hinta järkyttää ja netin saaminen on työn ja tuskan takana. No, sitä se vaan nyt on. Pakko tottua!

IMG_20141008_181159

Instagramissa saa myös seurailla, siellä olen ehkä hieman arkisempi ja kuvailen elämääni! @emiliasantra
Askissakin kannattaa kysellä, mikäli haluaa kysellä blogin ulkopuolisia juttua! Sielläkin käyttäjänimi emiliasantra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)