perjantai 10. lokakuuta 2014

Mitä mieltä asuntopostauksesta?

 Olisitteko halukkaita näkemään, miltä meidän asuntomme näyttää, nyt kun olemme päässeet kotiutumaan? Haluaisin kysellä mielipiteitänne, sillä olettehan te arvoisat lukijani kuitenkin tärkeitä minulle. Haluaisitteko pelkkiä details-kuvia vai yrittäisinkö saada mahdollisimman suuria kokonaisuuksia kuviin mukaan? Vai kertoisinko enemmänkin fiiliksistäni asunnosta ja siitä kodintunnusta? Sana on vapaa, kertokaa!

 Haluaisin tehdä tavallisesta poikkeavan asuntopostauksen, niitä normaalejahan on ihan pilvinpimein... Auttakaa!

4 kommenttia:

  1. Mieluiten eniten suuria kokonaisuuksia, mutta myös muutama yksityiskohta olis mun mielestä hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Joo todellakin, sellanen kattava mistä sais selvän kuvan ois kiva!:) Ärsyttää sellaset asunto postaukset missä näytetään vain jotain hassuja esineitä asunnosta tyylillä "tässä minun koko kämppä"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Sellaiset postaukset on kyl vähä inhottavia :/ Kokonaiskuvaa siis luvassa! :)

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)