maanantai 29. syyskuuta 2014

Viime viikot

Viime viikoista ei ole kyllä menoa ja meininkiä puuttunut. On ollut baarikierrosta ja Taite-kastajaisia ja muutenkin kahvittelua ja ystävien tapaamista. Puhumattakaan nyt tentteihin lukemisesta ja luennoista. Pikkuhiljaa tähänkin elämään alkaa tottumaan. Päivä kerrallaan mennään opiskelujen suhteen, omat ajatukset kylläkin siintävät jo valmistumisessa ja tulevassa muutossa. On ollut ihan tajuttoman hauskaa viime viikkoina! Olen kahvitellut paljon ystävien kanssa ja nauranut. Olimme Siirin kanssa kirpparikierroksellakin ja oli aivan ihanaa saada koluta rekkejä ja hyllyjä rauhassa. Ja onhan makutuomari mukana aina plussaa!

2 001 2 004 2 005 2 008

Elämä rauhoittuu hiljalleen ja hetki sitten tajusin, että joulukin on vain muutaman kuukauden päästä. Kuukaudet vaan viilettävät ohitse, mikä tuntuu aivan järjettömältä. Ja vaikka aika kuluu todella nopsaan, olen todella onnellinen. Ehkä onnellisempi kuin koskaan ennen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)