lauantai 23. elokuuta 2014

Kalenterityttö

You are right that I don't have a lot of spare time because I love to stay busy and keep my calendar full.
- Kiana Tom

1 005

 Ostin tänään kirjakaupasta kalenterin. Ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen oikeasti ostanut kalenterin ja ensimmäinen kerta, kun tulen oikeasti sitä tarvitsemaan. Ostin ihanan pinkkikantisen kalenterini ensimmäistä yliopistovuottani ajatellen. Hommaa ja menemisiä on paljon, joten on hyvä pysyä ajan tasalla koko ajan ja merkata rehellisesti kaikki luennot ja muut tärkeät asiat muistiin. 

 Tykkään muutenkin kirjoittaa asioita ylös ja tehdä erilaisia listoja. Muistilistoja, tsemppauslistoja, mitä vain. Kunhan voin kirjoittaa, se on tärkeintä. Eräänä päivänä listasin haaveitani ja tavoitteitani. On kivaa nähdä oma ajatusmaailma paperilla, se on erittäin mielenkiintoista. 
   1 006

 On ihanaa merkata kalenteriin piknikkejä ja illanistujaisia. On myös kivaa merkitä ylös tavoitteita ja kehotuksia itselle. Yritän alitajuisesti kehotella itseäni kävelylle tai tekemään lihaskuntoa. Pienet tsemppaukset merkintöjen alle eivät ole pahitteeksi. "Osaat kyllä!", "Tsemppiä!" ja "Onnea!" tuntuvat ihmeen kivoilta, vaikka itse ne olisi kirjoittanut.

1 007

 Ostin myös uudet kynät, koska rakastan värikkäitä muistiinpanoja. Koukeroita ja alleviivauksia. Räikeitä korostuskyniä. Kynätkin tulevat olemaan kovassa käytössä. Vihkoja vielä tarvitsisin, sitten alkaa olemaan valmista opiskeluvälineiden suhteen. Ehkä vielä ripaus innostuneisuutta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)