keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vakavaa puhetta karkeista

 Tänään sain hyvän ajatuksen ostaa irtokarkkeja, sillä kaverikin oli siinä vieressä niitä kauhomassa. Jo automatkalla kohtasin sen saman asian kuin joka ikinen kerta irtokarkkeja syödessäni - syön pussista vain vähäsen ja loput jäävät syömättä. Heti kotiin päästyäni tyrkkäsin pussin äidin kouraan ja käskin syömään. Ja pöydällehän ne sitten jäivät enkä sen koommin niihin koskenut. Irtokarkit on jees sen ekat viis minuuttia, sen jälkeen ne ovat täysin turhia ja tylsiä. En ole todellakaan karkki-ihminen. 

karkki 003

 Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, etten ole KOSKAAN ostanut itselleni karkkipussia (irtokarkkeja en laske, koska ne eivät ole ns. karkkipusseja). Miksikö en? Koska en syö karkkia oikeastaan koskaan. Pari kertaa vuodessa erehdyn ostamaan irtokarkkeja, mutten koskaan syö pussia loppuun vaan karkit saattavat lojua siellä moniakin viikkoja. En ole jotenkaan koskaan edes sen kummemmin pitänyt karkeista, suolainen on ollut aina enemmän se mun juttu. En ole koskaan pystynyt ymmärtämään, kuka haluaa ostaa kotiin jonkun Sirkusaakkos-pussin, koska en ainakaan itse saisi siitä mitään makunystyrätyydytystä - enemmänkin ällötystä. Olen karkkivammainen. 

Entäs te? Iskevätkö irtokarkit vai houkuttelevatko suolaiset herkut enemmän?

 Tuntuu hölmöltä kirjoittaa tästä postaus, mutta ajattelinpahan kuitenkin. On tämä sen verran vakava asia!!11

2 kommenttia:

  1. Oletpa omituinen :D :D
    Miten joku voi olla ilman karkkia, mulla jo muutama päivä on ihan tuskaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän!! :D Oon itsekin ihmetelly tätä, voisin ihan hyvin olla loppuelämäni ilman karkkia! :D Kiva että kommentoit :) Myönnän olevani omituinen! :D

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)