sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Löydä minut täältä!

  Bloggaajan on nykyään verkostoiduttava hyvin ja oltava ajan hermolla. Minusta on ainakin mukavaa, että bloggaajaan pystyy ottamaan yhteyttä ja kontaktia ja että hänen elämäänsä on helppo seurata. Siksipä blogillani on oma sähköpostiosoite ja minut itseni tavoittaa helpolla nimenomaan sähköpostin, Instagramin ja Facebookin kautta. Facebookin saat kysymällä vaikkapa sähköpostissa, jos jotakin asiaa sattuu tulemaan :) Ask.fm tunnuskin on tuolla aikaisemmassa postauksessa, mutta kertauksena vielä siis ask.fm/emiliasantra

Sähköpostia saa laittaa, vastaan mielelläni :) 
Ja nyt pyydänkin kertomaan omia ask.fm-tunnuksianne sekä Instagram-tunnuksianne - käyn kurkkimassa niitä mielelläni. Haluan kommenttilootan täyttyvän niillä.

LISSABON 2013 548 LISSABON 2013 041

Odottelen innolla tunnuksianne! :)

Ps. Muistakaa kysyä! KYSY TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)