perjantai 2. toukokuuta 2014

Ihanat uutuudet

 Viime viikonloppuna käytiin katsastamassa Myllyn vieressä sijaitseva kirppari ja löysin sieltä tuon ihanan kukkapaidan yhdellä eurolla. Monikäyttöinenkin se on - pikkusiskokin pystyy käyttämään sitä :) Oon ihan hurahtanut kukkakuosiin, sillä se on aivan uskomaton tapa piristää asua kuin asua ja tuoda tyttömäisyyttä omaan tyyliin. Kukkakuosi on myös helppo yhdistää asuun kuin asuun ja asusteina voivat toimia melkein mitkä tahansa huivit ja korut. Itse olen alkanut jo miettimään kaikkia kivoja asuja kesälle :) Onko teillä jotain kesävaatteita, joiden käyttöä odotatte innolla? Pidättekö kukkakuosista vai onko se ehdoton ei?


0f2ab837-d974-493c-93f1-3400d5ed507a_jpeg

  Toinen kiva hommaamani juttu on hiusöljy. Ajattelin näin ennen lakkiaisia todellakin panostaa hiuksieni hoitoon ja tuo öljy on ollut myös ostoslistallani kauan. Plussaa eritoten ihanasta tuoksusta! Käytättekö te hiusöljyä? Onko öljyn käyttämisestä ollut jotain hyötyä?
Hiusöljy on täydellinen ratkaisu hiuksille jotka tarvitsevat lisää loistetta. Käytännölliset uudet hiusöljyt tekevät ihmeitä kun rasittuneet hiukset tarvitsevat kiiltoa ja notkeutta. Nykypäivän kätevät hiusöljyt eivät latista hiuksia turhaan. Joitakin hiusöljyjä on saatavana kahtena eri versiona jotta ne sopivat kaikille hiustyypeille ohuista hiuksista paksuihin. Toisenlaisia hiusöljyjä voi käyttää eri tavoilla. Niitä käytetään esihoitona ennen shampoopesua tai hyvin perusteellisina hiuksiin jätettävinä hoitoaineina. - Schwarzkopfin sivuilta lainattu teksti

0f849e0a-5fd5-4a84-86e5-521fd446a75a_jpeg

ps. Muistakaa kysellä! KYSY TÄSTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)