perjantai 28. maaliskuuta 2014

Työpöydän piristäminen

 Ainakin oman työpöytäni koristeleminen on helppoa, sillä harvemmin sen ääressä teen muuta kuin dataan, joten tavarat eivät ole tiellä. 

Tällä kertaa päätin piristää pöytää jollakin vihreällä! :)

työpöytä 010

 Mielestäni kasvi tuo ihanaa raikkautta ja vaihtelua työpöydän ilmeeseen! Itse ainakin tykkään kasveista kovasti, harmi vain, että olen kova tyttö tappamaan niitä. Muutenkin olen muokannut työpöydästäni mieleiseni - löytyy klassista lasipulloa ja sitten hieman erikoisempaa sisustuselementtiä.

työpöytä 005 työpöytä 006

Mitä mieltä olette? Onko teidän mielestänne aivan sama, miltä kirjoitus- tai työpöytä näyttää, kunhan se ajaa asiansa vai pidättekö siitä, että pöydän sisustus ja koristelu miellyttää silmää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)