maanantai 31. maaliskuuta 2014

Motivaatioseinä

 Oon aina tykännyt siitä, että mitä ikinä teenkään tai mihin ikinä tähtäänkään niin se matka kohti tavoitetta tai tekoa on visuaalinen. Tykkään väkerrellä erilaisia koristeita, tehdä muistiinpanoja piirrosten kera ja käyttää paljon värejä. 

 Tälläkin kertaa ryhdyin leikkailemaan Cosmopolitaneja ja Olivioita, jotta löytäisin inspiroivia kuvia, jotka voisivat motivoida minua tavoitteeseeni. Kaikkihan tietävät, että lakkiaiset kolkuttavat jo ovella ja kuka ei haluaisi näyttää hyvältä sellaisena päivänä. Tavoitetta en sen tarkemmin kerro, mutta suosittelen motivaatioseinää kaikille, jotka kamppailevat motivaationpuutteen kanssa. :)

pääsykoe 006

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)