perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ihana päivä

 Päätin höllätä tänään ja heitin pääsykoekirjat nurkkaan. Heräsin vasta puoli kymmeneltä, joten päätin, että toivo lukemisesta oli jo mennyttä, sillä olen lukemisessa aktiivisin kahdeksasta kymmeneen aamulla, sen jälkeen motivaatio laskee kuin lehmän häntä. 

 Ilahduin jo heti näkiessäni, että narsissien kukat olivat jo puhjenneet ja ne toivat heti energiaa kirkkaalla värillään. Tässäkin kirjoittaessani ihailen niitä, aivan uskomaton värienergia!

ihana 001 ihana 008

 Mun mieliala on täydessä symbioosissa ilman ja lämpötilan kanssa. Auringon paistaessa ja lintujen laulaessa voin hyvin ja mieleni on positiivinen enkä oikeastaan tunne väsymystä. 


 Tässä yksinolossa on se hyvä puoli, ettei tarvitse olla sosiaalinen ja saa tehdä oman mielensä mukaan. Lähden koska vain kävelylle, keitän koska vain kahvia ja teen koska vain mitä vain. Vaikka kuvaan pajunkissoja, menen päiväunille tai katson liian monta jaksoa Simpsoneita.


ihana 060 ihana 062 ihana 069

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)