maanantai 24. maaliskuuta 2014

Mitä olen kuunnellut viime aikoina

kuuntelu

Olen hurahtanut Lady GaGaan ihan täydellisesti! Nainen on aivan tajuttoman nerokas ja luukutan varsinkin Venus-biisiä jatkuvalla syötöllä koneella ollessani. Jokin näissä biiseissä koukuttaa ihan älyttömästi - ja on koukuttanut pitkään, sillä olen ollut kiinnostunut GaGasta heti hänen menestyksensä alusta saakka.


kuuntelu2

Ja sitten tulee Steel Panther - varma piristysruiske huonolle päivälle! En edes selittele enempää, Steel Pantheria täytyy ymmärtää ja kuulla itse. 

Kuuntele nämä!
Steel Panther - Fat Girl (ei saa ottaa tosissaan)


kuuntelu3

The 69 Eyes toimii myös aina. Viime aikoina olen kuunnellut aika paljon Brandon Leeta, koska siinä on vain sitä jotain. 

Kuuntele nämä!


kuuntelu4

Ja sitten esittelyssä legendaarinen W.A.S.P. En vain voi hyväksyä sitä, että joku bändi voi olla näin törkeen (helvetin) hyvä. Tällekään ei löydy sen kummempia sanoja.

Kuuntele nämä!
W.A.S.P. - Crazy

W.A.S.P. - Love Machine

2 kommenttia:

  1. Oi W.A.S.P. on yks ihan lemppari! Bändi olis Nummirockissa ja tahtoisin sinne tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. W.A.S.P. on ihan loistava! Ois kiva päästä näkee, harmi vaan kun oon töissä koko kesän :(

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)