tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lukuvinkki!

369 006

 Suomalainen kirjallisuus harvemmin kolahtaa. Tämä tekee kuitenkin poikkeuksen. Pidänkin Elina Tiilikan rankasta ja suorapuheisesta kerronnasta - prostituutio on sitä mitä on. Puhekielisyys tuo teosta lähemmäs itseä ja sanoma on helppo vastaanottaa, sillä vaikka asiat ovat raakoja ja ehkä saastaisia, silti tämä puoliksi omaan kokemukseen perustuva kirja koukuttaa. 

 Olen lukenut tämän kirjan kolme kertaa ja ties kuinka monta kertaa tulen vielä lukemaan. En sen enempää ryhdy spoilaamaan vaan toivon, että jokainen tarttuisi tähän kirjaan ja edes yrittäisi. Netistä voi etsiä lisää tietoa ja pohtia, sopisiko tämä kirja käteen normaalin hömppälukemisen sijasta.

369 009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)