tiistai 3. syyskuuta 2013

Mitä kaikkea piilee kuvan takana?

  Mun kännykän galleriaan päätyy ihan älyttömästi kuvia. Suurin osa niistä on sellaisia alaprofiilista otettuja kaksoisleukakuvia, joita olen ottanu huvittaakseni itteeni tai sitten ne on otettu jollain hauskalla kuvaohjelmalla, jolla saa itsensä näyttämään tyhmältä. Halvat huvit on! 

  Tän postauksen tarkotuksena on siis kertoa, että vaikka olisi mahdollisuus ottaa ties kuinka hienoja kuvia kännykällä, sinne päätyy yleensä vaan niin paljon shaibaa. 99% omia naamakuvia, 0,5% kuvia kavereista ja loput 0,5% kaikkea sekalaista.

1. Naamakuvien syvin olemus

  Itsestään julkaistaan vaan ne hyvät kuvat - loput kamalat jää sinne tiedostoihin. Mullakin on aina yks hyvä kuva, jos kymmentä kuvaa vertaillaan. Yksi on sellainen, jossa ei ole kaksoisleukaa, tyhmää ilmettä tai vastaavaa. Thank god mulla ei oo Instagramia (koska tähän kökköön Lumiaan ei saa!!!), koska mustahan tulis semmonen "otan kuvia, jotta voin laittaa ne instaan" - henkinen tyyppi. Tällä hetkellä pelleilen ton etukameran kanssa vaan, koska se on hauskaa ja huvittaa mua suuresti. Ja sitä paitsi, on kiva yllättää kaveri jollain mukavalla (järkyttävän rumalla) kuvaviestillä!
  Eli siis tosiaan, älkää huoliko, ette ole yksin, minä olen yksi niistä, joiden kuvagalleriassa on ihan järkyttävä määrä huonoja otoksia, huonoja hiuspäiviä ja meikittömiä nassuja. :D Ja kuten huomaatte, en laita blogiin niistä yhtäkään. Miksikö? Koska niissä minä olen aidoimmillani enkä halua näyttää sitä. Mutta myönnän, niitä kamalia kuvia on - ja paljon! :D

58

2. Ruokakuvat - Fuck the fitness, feel the fatness.

  
 Tässä alla näette erittäin maukkaan tomaatti-halloumjuusto - salaatin. Huomaattehan vielä aterimien asennon ja täysin koskemattoman salaatin? Yeep, perusbloggaaja. Ruoasta otetaan kuva aina ennen syömistä - se on sääntö.
  Tämän salaattikuvan perusteella jokainen siellä luulee minun olevan terveellinen, vahtivan linjojani ja yksinkertaisesti elävän terveellisesti. Kukaan ei tiedä, että tämän kuvan jälkeen marssin iloisesti kauppaan ostamaan leivoksen ja ahmimaan sen parempiin suihin hyvillä mielin. Vaikka bloggaajien ruokapöytä näyttää terveelliseltä ja täydelliseltä - kuinka monen oikeasti on? En väitä, etteikö moni söisi terveellisesti, mutta miksi blogiin julkaistaan aina vain salaatit eikä niitä megamättöjä lauantai-illalta? :D Siksi, koska kukaan ei halua vaikuttaa epäterveelliseltä. Blogimaailmassa herkuttelu tuntuu olevan tabu. No, minäpä kerron, että herkuttelen. Enkä syö tuollaisia salaatteja joka päivä.


WP_20130824_001

3. Maisemakuvat

"Näppäsin tämmösen näpsäkän kuvan lenkillä ollessani. Eikös olekin ihana aamuaurinko ja ihana sää lenkkeilyyn? Nyt on niin hyvä fiilis :))))". Okei, naurahdin jo itekin hieman tota. Tosi asiassa voisin lisätä tämän blogiin ja väittää viettäneeni mukavan aamupäivän lenkkeleissäni, mutta tietäisin itse, että kuva on oikeasti napattu bussipysäkiltä, jossa kylmissäni odotin bussia saapuvaksi. Todella aktiivista ja urheilullista siis! 

WP_20130820_004

  Pointtini oli siis kertoa, että bloggaajat käyttävät paljon aikaa luodakseen kulissia. Omasta asunnosta julkaistaan vain täydellisiä kuvia, ruoka-annoksista vaan onnistuneimpia ja naamakuvista ne, joita varten on puunattu itseään. Ei se ole väärin, kuka nyt haluaisi näyttää, että ohhoh, huoneeni on sekasotku, naamani näyttää oudolta heti aamulla ja ohops, kerrosateriani vähän levisi. Asukuvia otettiin kaikenkaikkiaan 100, mutta vain kaksi pääsi muokattavaksi. Ei kukaan ole täydellinen, mutta joskus kuvat saavat täydellisyydenilluusion aikaan. Myönnän, että kyllä minäkin muokkaan ja mietin tarkkaan julkaista vai eikö julkaista. Sitä se on. :)

Tästä ei saa vetästä hernettä nenään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)