sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää!

Tänään on ihana ystävänpäivä, jolloin viimeistään tulee mietittyä ystävien merkitystä. En saanut tähän postaukseen kuin yhden, sillä tällä koneella ei ole mitään kuvia. Ystävien arvostus ei kuitenkaan ole riippuvainen kuvien määrästä vaan niistä yhteisistä muistoista ja yhteisistä jutuista. Itse olen enemmän kuin kiitollinen kaikista asioista, mitä olemme ystävieni kanssa kokeneet. Iloja, suruja, matkoja ja illanistujaisia. Muistelen yhä lämmöllä kaikkia yläasteaikaisia tyttöjeniltoja!

Opiskelut ovat vieneet kaikkia ystäviä eri suuntiin - eikä tietenkään negatiivisessa merkityksessä. Aivan yhtä rakkaita nämä ystävät ovat kuin ennenkin; aina ei vain ehdi nähdä, mutta ajatuksissa ovat usein. Puhun nyt yläasteporukasta, jossa ovat vielä kolme tärkeintä ystävääni: Emmi, Jenni ja Mari. Uskomattoman ihania ihmisiä, niin tärkeitä. Uskon, että nämä ihmiset tulevat pysymään elämässäni hyvin pitkään. Enkä tiedä, mitä tekisin ilman tätä turvaverkkoani - näille ihmisille voin aina puhua ja tiedän, että he kuuntelevat ja ymmärtävät. Muistelen myös lämmöllä skootterikesiä, jolloin kävimme uimassa ja ottamassa aurinkoa harva se päivä. Söimme jäätelöä kirjaston edessä ja istuimme "kortsukopilla". Niin paljon ihania muistoja näiden ihanien ystävieni kanssa. Kiitos teille rakkaat. Alla kuva minusta Emmistä lukioajoilta: sekin oli ihanaa aikaa!



Sitten on Turun porukka: Siiri, Meri, Nora ja Laura. Te olette myös ihania. On niin ihanaa, että on kaksi ihanaa ystäväporukkaa. Toinen on kotikodin joukko ja toinen opiskelujoukko. Molemmat ovat yhtä tärkeitä. Tästä porukasta olen saanut tukea opiskeluihini ja elämään opiskeluiden ulkopuolella. Olemme kahvitelleet, kyläilleet ja opiskelleet yhdessä. Ne ovat suuriapieniä asioita, joita arvostan joka päivä.

And happy Valentine's day! En ole ajatellut ystävänpäivää koskaan niin vahvasti rakkauteen kohdistuvana päivänä vaan nimenomaan ystävyyteen ja ystävärakkauteen perustuvana. Ajattelin kuitenkin, että toivotan myös ihanaa rakkaus-ystävänpäivää Joonakselle! Olet ihana, rakas. Meilläkin on niin paljon kaikkia ihania muistoja: reissut Helsinkiin ja Poriin, yhteenmuutto ja oikeastaan kaikki ihanat asiat, jotka ovat arkipäiväisiä. Ne merkkaavat minulle erittäin paljon. Kiitos, että olet elämässäni!

2 kommenttia:

  1. Sää olet ihana ystävä <3

    VastaaPoista
  2. Hihii ihanaa ystävänpäivää Enppu 😘 Lukioajat ja babyfacet kunniaan❣

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)