keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Mukava alkuviikko

Alkuviikko lähti mukavasti liikkeelle maanantaina salin ja ruokailun merkeissä Siirin kanssa. Katselin salilla, kun Siiri kyykkää pää punaisena ja itse hikoilin lattialla tehden selkälihaksia. Sali on kyllä ainakin minulle paras paikka tehdä lihaskuntoa, koska siellä oikeasti teen keskittyneesti sen 30-45 minuuttia - toisin kuin olohuoneen lattialla, jolla makaan kännykän, television ja tietokoneen lähettyvillä. Täytyy alkaa käymään salilla aktiivisemmin. Itse varsinkin tahdon vahvistaa ylävartalon lihaksia ja vetreyttää kehoa muutenkin, koska koulussa ja kotona tulee istuttua jonkin verran. Salin jälkeen menimme tosiaan Macciavelliin syömään, jonka jälkeen minä lähdin Sirkkalaan opiskelemaan. 

Tiistaina kävin tapaamassa englannin ryhmääni, koska meidän oli määrä kokoustaa. Kokous kestikin yli tunnin, koska päädyimme myös löpisemään kaikesta muustakin kuin itse seminaaripäivästä ja esseistämme. Oli mukavaa nähdä heitä. Tuntuu todella oudolta toisaalta, koska ennen en olisi jutellut "tuikituntemattomien" kanssa niin vapautuneesti, mutta jonkin sortin ryhmähenkeä tulee muodostaneeksi miltei kaikkien uusien tuttavuuksien kanssa täällä. Ja pakollinen pahahan tuo englannin kurssi on, joten miksei siellä sitten voisi olla edes kivaa (tai edes siedettävää)?

Tänään käväisin aamulla hakemassa palautetta erääseen tenttiin. Lähdin vastaanotolta varsin hyvillä mielin, koska nyt tiedän, miten varaudun uusintatenttiin. Tämän jälkeen menin syömään. Assarin ullakolla oli tuoreita, vastaleivottuja valkosipulisämpylöitä. Jos näitte siellä kuolaavan kasan, se olin minä, koska ne olivat niin hyviä! Maha täynnä ruokaa lähdin jälleen kohti Sirkkalaa ja siellä luinkin kasvatustieteiden tenttiin muutaman tunnin ajan. Mutta onneksi kahden maissa tapasin Emmin keskustassa ja siirryttiin juoruilemaan kahvikupposten ääreen. Siinäkin vierähti mukavat pari tuntia.

Ja loppuillaksi suunnitelmissa on mitäs muutakaan kuin kouluhommia. Meillä on tällä hetkellä periodivapaa, joten itsenäistä hommaa riittää. Eilen tein hiki hatussa kahden tunnin ajan 200 sanan mittaista ruotsin referaattia, enkä sen jälkeen jaksanut edes vilkaista mihinkään englannin tehtäviin. Tänään siis luvassa englantia, mutta voipi olla, että painun päiväunille jossakin välissä.

Näin paljon on tullut hommailtua kaikenlaista ja viikko on vasta puolivälissä. Onneksi ilmeisesti viikonloppuun mennessä olisin omien suunnitelmieni mukaan suhteellisen hyvällä mallilla koulutöiden suhteen. Mutta, minä alan tästä tekemään koulujuttuja, hyvää iltapäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)