keskiviikko 26. elokuuta 2015

Piknikkejä pukkaa

Tiistaina istahdettiin piknikille Puolalanpuistoon muusien kanssa. Riekuin itse paikalla nelisen tuntia, koska tänään ollut sivuainekoe vaati vielä hieman kertaamista. Oli kuitenkin erittäin mukavaa vaan istuskella porukalla ja höpötellä kaikennäköistä. Nauru vaan raikasi. Sääkin suosi meitä; aurinko paistoi kauniisti, mutta onneksi välillä muutama tuulenpuuskakin tervehti meitä.

Karkkipussi kiersi ringissä, maistelimme popcornsuklaata ja lauloimme synttärilaulunkin. Puhuimme niitä näitä, keskustelimme paljon opiskeluasioista (niiltä ei voi välttyä) ja ylipäätään juttelimme. On mukavaa vain olla, eikä suunnitella asioita sen enempää. Juttu kulkee jos on kulkeakseen - ei sananparsia kannata pakottaa.

Yksi ainoa huono puoli näissä piknikeissä on, että mitä ihmettä pistää päälle ja mitä tuoda eväiksi. Vietin aivan liian kauan aikaa Lidlissä miettien ja kierrellen; en vaan meinannut keksiä mitään. Sama vaatteiden kanssa. Taisin laittaa tiistaina hieman liian kevyet vaatteet, sillä tänään aamulla kurkku oli inhottavan karhea.

piknik 005 piknik 006 piknik 004

Huomenna tapaamme jälleen piknikin merkeissä, mutta tällä kertaa meille esitellään myös uudet fuksit. Tuntuu ihan kummalliselta, että viime vuonna meidät esiteltiin. Tuntuu kuin olisi kuulunut tähän porukkaan jo ikuisuuden. Muutenkin tulevina aikoina on tulossa paljon kaikenlaista ohjelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)