perjantai 22. toukokuuta 2015

Uusia (ja ei-niin-uusia) blogituttavuuksia

Etsiskelen aina välillä uutta luettavaa ja on niin ihanaa, kun löytää mukavia ja erilaisia blogeja. Luen kaikenlaisia blogeja - suurin osa on kuitenkin sellaisia lifestyle-tyyppisiä. Luen kuitenkin myös ruoka- ja muotiblogeja; kaikki käy minulle, olen blogien suhteen kaikkiruokainen! Ajattelinkin esitellä muutaman uuden blogituttavuuteni teille. Ajattelin myös esitellä muutamia jo vanhempia blogeja, joita olen siis seurannut jo hieman kauemmin.

p i k k u t i m a n t t e j a on uusin löytöni, jonne päädyin erään tomaattipiiraan reseptin perässä (ja kohta aionkin varmaan kiirehtiä keittiöön tekemään jonkinsortin piirakkaa!). Tykästyin mukavaan kerrontaan ja aihepiirii ylipäätään.

Pure and simple on jo vanhempi tuttavuus, mutta jaksaa joka kerta yllättää. Tämä tässä on kuulkaas oikea helmi! Henkeäsalpaavan upeita kuvia koko blogi täynnä.

Rakkaudesta ruoanlaittoon on erittäin inspiroiva blogi. Vesi kielellä aina katselen uusia postauksia ja haaveilen päivästä, jolloin minulla olisi yhtä suuri palo ruoanlaittoon. Ja vielä niin paljon esteettistä silmää, kärsivällisyyttä ja intoa.

Dreaming Girl on myös ihan uskomattoman hyvä blogi! Ensinnäkin bloggaaja on jo aivan tajuttoman upea, mutta tykkään hänen blogistaankin ihan älyttömästi. Kuvia ja tekstiä on sopivassa suhteessa ja kuvat ovat erittäin laadukkaita.

Thelma Romu jos mikä on ihan huikea blogi! Bloggaajan tyylitaju on vailla vertaansa ja muutenkin hänen bloginsa on erittäin visuaalinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen. Inspiroiva blogi!

Ehdotelkaa mulle teidän blogisuosikkejanne!
Hyvää perjantaita kaikille!



1 kommentti:

  1. voi vitsi huomasin vasta nyt tämän postauksen !
    kiitos ihan hirmusesti sulle ♥

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)