maanantai 18. toukokuuta 2015

Musiikillinen epämukavuusalueeni - miten reagoin biiseihinne?

EPÄMUKAVAT
Paloma Faith - Only love can hurt like this // Odotin vain koko biisin loppuvan. En ole koskaan pitänyt Faithin äänestä, enkä pidä nytkään. Jostain syystä tästä tuli niin epämiellyttävä olo.

The Avett Brothers - Colorshow // Ei iskenyt muhun ollenkaan. Laulu sai mut tuntemaan oloni epämukavaksi. Ehkä pehmeämpi laulutyyli sopisi minun kuunneltavakseni?

The C90s - Shine A Light // En osaa edes kuvailla, mikä tässä minua risoi. Istun hermostuneena tuolillani ja odotan kuumeisesti, että tämä loppuisi. 

Bobby Womack - Dayglo Reflection (feat. Lana Del Rey) // Apua, tämä on juuri sellaista, että voisin mennä nurkkaan panikoimaan. En pystynyt kuuntelemaan loppuun.

Anna Eriksson - Teit minusta sairaan // Nää sanat tappo mun mielenkiinnon. Yök. Siksi erittäin epämukava olo. Tämähän on tulkinta jostakin ranskalaisbiisistä, mutta silti nämä lyriikat saivat minut vaivaantumaan.

EN INHONNUT, MUTTEN ERITYISEMMIN PITÄNYTKÄÄN
Adam Lambert - Outlaws Of Love // Voi ei Adam, minkä teit! Odotin kertsin räjähtävän kasvoille, mutta sitä ei tapahtunut. Nimessä oli niin paljon potentiaalia. Mulla taitaa olla jotain hitaita kappaleita vastaan, mutta harmittaa niin kovasti. Adamilla on ihana ääni, kappaleessa on ihan ok sanat, mutta nyt jäi jotenkin pliisuksi.

Devin Townsend - Deadhead // Ei iskenyt muhun. Liian vähän laulua minun mielestäni. Biisi oli myös todella pitkä, ehdin kyllästyä.

The National – Fake Empire // Liikaa pianoa ja liian hidasta. Olo ei ollut epämukava, joten tämä tähän kategoriaan. Jotenkin unettava biisi, en pystynyt kuuntelemaan loppuun saakka.

BANKS - Brain // Liian hidasta minulle. Kuulostaa minun korvaani samalta kuin Paloma Faith. Artikulointi siis. Video oli ihan hieno, mutta tämä biisi unohtunee nopeasti mielestäni - ei jäänyt siis mitenkään mieleen. Aka, tylsä.


Queen - It's A Hard Life // Taas jotenkin jäi vähän pliisuksi minun mielestäni. Queen on kyllä hyvä, mutta tämä ei iskenyt minuun.

Madonna - Pray for Spanish Eyes // Harmittaa pistää näin monta biisiä tähän kategoriaan. En saanut tästä mitään irti. Madonnalla on kiva ääni, mutta kaipaan jotakin räjähtävää. 

Roxette - Listen To Your Heart // Odotin niin paljon! Sain niin vähän... Harmittaa, ettei tässäkään revitellä ollenkaan. En oikein tiedä, mitä näiltä biiseiltä olen kaivannut. Jotain lisää kuitenkin.

Ed Sheeran - Thinking Out Loud // Jotenkin niin yksinkertaista. Sanat ovat ihan kivat, mutta kaipasin taas jotain sähinää. Sheeranin ääni on kiva, mutta... silti.

Nopsajalka - Lupaan olla // Suomenkielinen musiikki ei iske muhun, mutta ei tämä niin huono ollutkaan kuin oletin!


YLLÄTYIN POSITIIVISESTI
Madonna - Wash all over me // Odotin Madonnalta jotain ihan muuta. Kyseinen kappale oli ehkä jotenkin turhan hidas minun makuuni, mutta muuten menetteli. Sanoissakin olisi ollut hieman parantamisen varaa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti tästä, sillä odotin todellakin jotain ihan muuta tältä kappaleelta.

Kendrick Lamar - The Blacker The Berry // Olin jo laittamassa tätä epämukavat-kategoriaan, mutta näiden "laulukohtien" ääni on niin erikoinen, että piti laittaa tähän. Räppääminen olikin sitten niin kamalaa, että... Mutta silti, tämä kuulukoon tänne. Olkaa ylpeitä, että laitan tällaisen biisin "yllätyin positiivisesti" -listaani.

Lady Gaga - Dope // Yllätyin positiivisesti, vaikka tämäkin oli vähän tylsä. 

Scorpions - The Best Is Yet To Come // Tykkään Scorpionseista, mutta plääh. Odotin jälleen paljon enemmän. Onhan tämä hyvä, yllätti positiivisesti, mutta en tykästynyt. Tahtoisin biisiltä sellaista, että lopussa laulan jo kertsin mukana. Ongelmana on se, että tämäkin on vähän tylsähkö.

Deorro, Chris Brown - Five More Hours // JES, viimeinkin jotain, josta tulee hyvä mieli ja pääkin nyökkäili mukana. Jammailinkin jopa! Yllätyin siis, koska en normaalisti pidä tällaisista biiseistä! Molempien äänet ovat tosi kivoja kuunnella.

Calvin Harris - Outside ft. Ellie Goulding // Ihmeen hyvä "tällaiseksi musiikiksi". Osasin kyllä jo sanat ulkoa

TYKÄSTYIN
Jippu - Eva (Nukutaan kielletyllä iholla) // Tämä biisi sai mussa aikaan hyviä kylmiä väreitä.

Avicii - The Nights // Huhhuh, nyt pisti kyllä kylmäämään tuo kertsi!

2 kommenttia:

  1. Jei, ihan mahtavaa, että teit tän postauksen!! Olen iloinen kuullessani Madonnan yhden uusimmista biiseistä yllättäneen sut positiivisesti :) Tällainen postaus osoittaa, kuinka tärkeää on, että erilaista musiikkia on olemassa, koska kaikki ei vaan tykkää kaikesta. Jokaiselle täytyy kuitenkin olla jotakin! :)

    VastaaPoista
  2. Täällä yks superyllättyjä siitä et tykkäsit Five more hoursista! :DD

    t. marsamarsaloinen

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)