sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Pikapäivitys loppuviikosta/viikonlopusta

Ajattelin kirjoitella vähäsen siitä, mitä viikonloppuna tein. Kuvia ei valitettavasti ole, sillä kamera ei kulkenut mukana eikä taida siinä kyllä akkuakaan olla. Tarttisi ehkä taas alkaa kuvailemaankin enemmän! Ja muutenkin bloggaaminen tuntuu nyt jotenkin sujuvan tekstipainotteisempana, sillä asiaa minulla kyllä on, mutta aikaa ei tunnu liikenevän. Otin myös jo viime viikonloppuna kotoa mukaan läppärini (kirjoittelin kyllä täällä läppärillä aiemminkin, mutta se alkoi temppuilemaan) ja kirjoittaminen tuntuu ihanalta. Koulujuttujakin on mukava tehdä.

Torstaina kävin lukemassa Emmin kanssa kirjastossa ja viihdyttiinkin siellä nelisen tuntia. Aikaankin sain kyllä paljon ja hyvä niin - jää vähemmän luettavaa viimeisille viikoille. Ajattelin meneväni vielä ensi viikollakin lukemaan kirjastoon; tuntuu, että siellä saan keskityttyä paremmin! Suuntasin kirjastoreissun jälkeen vielä ruotsin tunnille opiskelemaan partisiippejä. Itse asiassa tein äsken ruotsin läksyt huomista tuntia varten. Ensi viikolla on myös sanakoe, joskos siihenkin lukisi sitten jossain välissä.

Perjantaina lähdin kotikotiin maaseudulle. Syötiin illalla rimpsuluita ja vain oltiin. Menin sekä perjantaina että lauantaina jo todella aikaisin nukkumaan, enkä oikein tiedä, miksi ihmeessä. No, tulipahan ainakin nukuttua kunnolla ja hyvin - niin kuin lupasinkin! Lauantaina käytiin muutamalla kirpparilla ja tietenkin ruokakaupassa. Lauantaikin hurahti nopeasti ohi ja sitten koitti tämä päivä.

Joonas tuli hakemaan minut ja lähdettiin meiltä Raisioon Bauhausiin katselemaan parvekkeelle tuoleja ja pöytää. Hetken jahkaamisen jälkeen löydettiin sopiva setti, ja tuolla parvekkeellahan se jo komeilee. Käytiin myös syömässä ABC:lla ihan vain sunnuntain kunniaksi. Lämmitettiin vielä saunakin tuossa seitsemän aikaan. Nyt on aika rento olo, taidankin painua pian nukkumaan.

Huomenna on myös kirjallisen asiaviestinnän tentti, jonne aion mennä rennoin mielin. Teen parhaani ja se riittää; olen ollut harjoitusryhmien tunneilla aktiivinen ja tehnyt työni hyvin. Vähän kertailin yhdyssanoja, mutta ongelmia tuntui olevan vain rajatapausyhdyssanoissa. Ei se mitään, kyllä se siitä! Onneksi iltapäivällä on luvassa taas lounastreffit: pitää vain keksiä, että mitäs ihmettä sitä oikein söisi, kun valinnanvaraa on! 

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)