tiistai 31. maaliskuuta 2015

"Jännitystä elämään"

Life has become immeasurably better since I have been forced to stop taking it seriously.” ― Hunter S. Thompson
Mä suunnittelen ja mietin paljon - se on osa mun luonnetta. En ole spontaani, tykkään aikatauluttamisesta ja muutenkin siitä, että elämä pysyy samana vanhana ilman sen kummempia kommervenkkeja. Loppujen lopuksi on kyllä kiva, ettei jokainen päivä ole samaa puuroa. Samanlaista kylläkin, mutta minuuttiaikataulu ja liian tiukat rutiinit eivät ole minua varten. Mukavaa vaihtelua tuo myös se, että ostan salsakastiketta ja tungen sitä kaikkiin ruokiin. Valitsen punasipulin sijaan normaalia sipulia tai ostan vaikka erikoisen muotoista pastaa.

Saan omaan elämääni tarpeeksi muutosta jo sillä, että herään tuntia aiemmin ja seikkailen ympäriinsä etsimässä tulostinta. Matkustan Tuomiokirkolta koululle bussilla, koska en jaksanut kävellä. Söin ihanaa broilerikastiketta ihanien ystävien kanssa ja poikettiin vielä istuskelemaan Naantalin Aurinkoiseenkin. Saan jännitystä elämääni sillä, että käyn ruokakaupassa jossakin muualla kuin viereisessä Prismassa. 

Huomenna aion todellakin mennä kokeilemaan ryhmäliikuntaa, jossa jooga ja pilates yhdistetään. Saapa nähdä, tykkäänkö vai en, mutta ainakin käyn kokeilemassa; ei sitä muuten koskaan tiedä! Huomenna on muutenkin lounastreffit tiedossa Siirin ja Noran kanssa, joten senkin puolesta on mukava keskiviikko luvassa. Illalla sitten vain chillaillaan Joonaksen kanssa.

Torstaina olisi tarkoitus suunnata kotikotiin äitin huomaan. Viikonloppuna tarvitsisi tehdä erästä referaattiin liittyvää työtä, mutta muuta hommaa minulla ei oikein olekaan. Kaikki alkaa olemaan aika hyvin plakkarissa tältä keväältä; toki muutama tentti (kirjallinen asiaviestintä, ruotsi...) on jäljellä, mutta niihin ei tarvitse panostaa samalla tavalla kuin oman aineen tentteihin ja opintoihin. Kävinkin tänään kokoamassa perusopintoni yhdeksi kokonaisuudeksi ja kyllä hymyilytti, kun keskiarvoksi tuli 4. 

En tiedä, mikä tämän postauksen idea oli, mutta ajattelin vain kertoa, että pikkujututkin voivat maustaa elämää aika mukavasti. Pistäkää vaikka pitkästä aikaa hiuslakkaa ja solmi tennarit erityisen löysästi - jotkut asiat voivat pelastaa päivän (tai sitten ei).




2 kommenttia:

  1. Awww :d tää oli jotenkin niin ihanan arjen hurja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen luonnollisessa elementissäni ja olen oikeastikin niin hurja ihminen, ettei mitään rotia!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)