tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ihana teehetki

Tänään juhlistettiin Meriä hänen syntymäpäivänsä kunniaksi ja täytyy kyllä sanoa, että tuli höpöttelyhetki todellakin tarpeeseen. Ensinnäkin oli ihana vaihtaa kuulumisia ja jutella muutaman tunnin ajan vain rennosti kaikesta. Meri oli tehnyt ihania tarjottavia ja se suklaakakku oli jotakin aivan loistavaa - en ole koskaan tainnut syödä mitään niin hyvää! 

Kaikkein tärkeintä oli kuitenkin se, että saatiin istua rauhassa ja vain jutella. Oli todella kivaa, että kaikki päästiin juhlistamaan Meriä ja vain juttelemaan. Opin paljon kaikkea uusista ystävistäni ja toivon, että nämä henkilöt kulkevat matkassa vielä vuosienkin jälkeen.

10686643_1082629028430012_3461180231761896223_n

1 kommentti:

  1. Ei hemmetti sä teit nopeasti tästä postauksen!! Susta tulis hyvä toimittaja, kun asiat päivittyy tätä vauhtia ;) Oli kyl ihan mahtava ilta, ja voin sanoo, et must ei kyl kovin helposti eroon pääse.... ;)

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)