tiistai 3. maaliskuuta 2015

Aamupalan merkitys

Aamupala on onnistunut mikäli siitä tulee hyvä olo ja siitä saa energiaa päivään. Tänään onnistuin tekemään jo visuaalisestikin niin kivan aamupalan, että se jo itsessään toi kaivattua energiaa kouluhommiin ja ankeaan tiistaihin. 


 Oon myös alkanut tykkäämään tuosta sitruuna-limevedestä. Ja kaiken kruunaa kukallinen tarjotin. Aamu on ehdottomasti pelastettu. Muutenkin mulla on hyvä olo, koska käytiin eilen Emmin kanssa katsomassa Kaiken teoria - ja wou! Siinäpä vasta loistava elokuva. Mietin sitä varmaan kuukausienkin kuluttua. Oletteko te käyneet katsomassa kyseisen elokuvan? Jos ette, niin suosittelen lämpimästi. Stephen Hawking ei kiinnosta mua - ei kiinnostanut muakaan, mutta täytyy kyllä sanoa, että nyt kiinnostaa. Heräsin aamulla ja ryhdyin heti selaamaan kaikenmaailman artikkeleita miehestä. Ja Jane Hawkingista. Jos olisin ollut yksin leffassa, olisin varmasti parkunut koko kahden tunnin ajan, mutta Emmin takia esitin kovaa.


aamupala 005

Hyvää tiistaita kaikille! Minä aloitan nyt kirjallisuuspedagogiikan muistiinpanojen tekemisen ja toivon, että edistyisin tänään hyvin. Estetiikan tentti ei mennyt ihan putkeen perjantaina, mutta en anna sen haitata. Uusimaan taidan mennä joka tapauksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)