torstai 1. tammikuuta 2015

Mitä toivon ja lupaan vuonna 2015?

Toivon menestystä kouluelämässä: tahdon ylittää itseni, pistää itseni sataprosenttisesti likoon ja menestyä! Tahdon tehdä kovasti hommia, jotta voin olla ylpeä itsestäni! Koulu on mulle hyvin tärkeä juttu ja arvostan koulutusta ja tahdon jonain päivänä (mahdollisimman hyvässä aikataulussa) valmistua unelma-ammattiini!

Toivon kovasti ihania hetkiä ystävien ja perheen parissa. Rakastan viettää aikaa yhdessä - kaverien kanssa on ihanaa kahvitella ja vain jutella ja perheen parissa nauraminen on ihan uskomatonta. Lisää aikaa molempien kanssa siis!

Tahdon pystyä nukkumaan hyvin eli toivon sitä, että saisin ihanat ja hyvät yöuneni takaisin. Uskon, että suurin osa huonosta nukkumisestani johtuu niskoistani ja hampaistani, sillä ne aiheuttavat aamuisen päänsäryn - ne hoituvat onneksi helpommin kuin unettomuus hoituisi.

 Toivon myös kovasti itsekuria, jotta saavuttaisin hyvän balanssin kehoni ja mieleni välillä. Haluan oppia nauttimaan pitkistä kävelyistä ja toivon myös muutosta motivaatiooni: tahtoisin nauttia kotijumpista! Zumbaa, DanceFitiä ja muita yliopistoliikuntoja en todellakaan ole jättämässä pois päiväjärjestyksestäni: ne saavat viikon kulumaan nopeammin ja tuntien jälkeen on aina ihan törkeän hyvä fiilis. Tahdon myös saada syömiseni reilaan, jotta jaksaisin mahdollisimman hyvin ja olisin energinen. Toki tahtoisin myös solakoitua, mutta jaksaminen etusijalla!

 Toivon loppujen lopuksi aika pikkuisia asioita, mutta toisaalta ne ovat suuria. Itsekurin ja motivaation kanssa tulen varmasti painimaan, mutta eniten toivon, että saisin terveellisen ruokailun ja liikunnan osaksi elämääni. Haluan, että sellainen elämä tulee olemaan minulle aina tärkeää. 

Lupaan venytellä enemmän, sillä venyttelyn ansiosta kroppa pysyy hyvänä ja olo on parempi. Mulla on ainakin selkä ihan jumissa koko ajan, joten venyttely ei todellakaan tee pahaa mun keholleni. Lupaan myös juoda enemmän vettä, sillä kehoni voi paremmin, kun saan päivässä vähintään 2 litraa vettä.

 Lupaan kirjoitella runoja ja lukea, sillä ne ovat asioita joista pidän. Lupaan myös antaa aikaa itselleni, kun sitä tarvitsen, sillä olen herkkä stressaamaan ja panikoimaan.

Mitä te toivotte ja/tai lupaatte? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)