tiistai 27. tammikuuta 2015

Minun YouTubeni, osa 1

Ajattelin kertoilla vähän, miten aikansa voi kuluttaa oikein rattoisasti YouTuben ihmeellisessä maailmassa. Monet illat ovat pelastuneet hupaisien videoiden avulla ja täytyy myöntää, että saatan joskus tapittaa jotain dokkareitakin naama kiinni ruudussa muutamia tunteja. Joten, sinä, joka olet tylsistynyt - kuuntelehan hetkonen!

1. Katso videopostauksia
Itse katson niitä muutamasta eri syystä. Jotkut ovat hauskoja, jotkut provosoivia ja jotkut niin huonoja, että melkein itkettää. Joka tapauksessa viihdytys on taattu - helppoa kuin heinänteko. 





2. Katso videoita kummallisista addiktioista/himohamstraamisesta
Itse oon jopa pelottavan paljon kiinnostunut kaikista oudoista addiktioista, kuten nukkumisesta hiustenkuivaajan kanssa (sellaisestakin löytyy kiva video!) ja seuraan telkkaristakin usein niitä "My weird addiction"-sarjoja. Himohamstraajatkin on aika mielenkiintoinen ohjelma!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)