maanantai 29. joulukuuta 2014

We can be like they are


En edes muista, koska viimeksi kuuntelin tätä biisiä. Nyt soitan sitä jatkuvalla toistalla - tää on aivan ihana kappale. Rakastan Valon ääntä ja tässä kappaleessa varsinkin. Sanna-June Hyden äänikin on vertaansa vailla! Aivan ihastuttava kappale kokonaisuudessaan. Tunnen ihmeellisen vahvoja tunteita kuunnellessani tätä: tuntuu kummalliselta. Selkäpiitä kylmää.

Onhan tämä coverversio, mutta aika helkutin hyvä sellainen. Tykkään siitä, miten Valon ja Hyden äänet soljuvat yhdessä. Kuulostaa täydelliseltä: ja tämähän onkin mun käsitykseni täydellisestä musiikista. Tällaisesta musiikista minä pidän.

I can't remember the last time I listened to this song, it's been a while. I love Valo's and Hyde's voices - they form a great combination! Those emotions I feel while listening this song are unexplainable. Though it's a cover, but it's a great one. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)