sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Eräänlaisia uudenvuodenlupauksia

 Nappasin The Voicen uudenvuodenlupauslistasta muutamia lupauksia, joita pohdiskelin hetken. Totesin, että listalla oli monia eräänlaisia lupauksia, jotka voisin hyvin toteuttaa eikä se olisi edes kamalan vaikeaa! I decided to do some new year's promises.

Säästä rahaa: Pikkuiset valinnat vaikuttaa todella paljon siihen, paljonko rahaa jää jäljelle loppukuusta. Rahatilini itse asiassa sai täytettä hieman ennen joulua, kun kävin palauttamassa säästöpossuni sisällön! Tykkään laitella sinne aina kolikoita lompakosta pyörimästä, samaa aion jatkaa tänä vuonnakin! Save money: I really enjoy saving money and I put almost every single penny to my piggy pank. 
Syö terveellisemmin: En etsi tällä laihtumista (käy sekin!), mutta olen huomannut, että säännöllinen ateriarytmi ja puhdas ruoka tuovat niin paljon energiaa ja hyvää oloa, että aion jälleen yrittää syödä paremmin. Eat healthier: I'm not trying to lose weight, or it's not the point of my new promise. I have noticed that regular mealrhytm and clean eating give me so much energy and consequently I feel much better.
Ulkoile enemmän: Tää on mun päänsärynkarkotin. Aion ulkoilla enemmän tulevaisuudessa! Get some fresh air more often
Laita kännykkäsi kiinni useammin: Tämä, jos mikä on todella suuri tavoite. Huomaan usein kouluhommien kesken räplääväni kännykkää, mikä tietenkin haittaa keskittymistäni suuresti. Tähän on tultava loppu! Get rid of your phone: I'm trying to wean myself from my phone, because sometimes I cannot concentrate. 
Kokeile enemmän uusia asioita: Aion aloittaa pienistä, ties vaikka kokeilisin joogaa taikka maistaisin erikoiskahvia. Try new things: I'll never know, I might even try yoga or speacialcoffees, like cappucino!

Tässäpä muutama minun lupaukseni!

1 kommentti:

  1. Sulla on hyviä lupauksia/tavoitteita ensi vuodelle :) Mä en hirveästi uskalla luvata mitään, kun aina ne kuitenkin rikon. Mutta on mulla kuitenkin kaksi tavoitetta ensi vuodelle: nähdä Cheek ja Paula Koivuniemi livenä :D Eri keikoilla tosin on ok, niin tämän toteutuminen on vähän todennäköisempää ;)

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)