torstai 4. joulukuuta 2014

Torstai on toivoa täynnä

Ja sitä rataa! Aattelin, että torstai olis hyvä päivä postata pikkuinen katsaus edellisviikkoon ja kertoa vähän, mitä olen puuhaillut!

Edellisviikolla päätin ryhtyä hurjaksi ja pistää pitkästä aikaa tummanliilaa huulipunaa. Ville Valo -paita vielä päälle niin asukokonaisuus on täydellinen. Oli kivaa pitää pitkästä aikaa jotain tuontyyppistä paitaa, koska sellanen ei oo pitkään aikaan kuulunu mun tyyliin - tai haluaisin sen kuuluvan, mutta en ole osannut yhdistää niitä mihinkään.


PicMonkey Collagef

Tein ensimmäistä kertaa elämässäni spagettivuokaa; olisihan siitä parempaakin voinut tulla, mutta olipahan ainakin syötävää. On kiva kokeilla aina eri ruokia, koska samoihin tylsistyy. Itse tykkään kylläkin tehdä samoista raaka-aineista useita eri variaatioita. Oon löytäny tossa hetki sitten ihan uuden suosikki raaka-aineen; tomaattimurskan - sopii melkeen mihin tahansa ruokaan ja on todella hyvää! 

 Olen myös ihastellut niin kaunista Turkua! Iltapäivän aurinko on niin kaunis osuessaan Aurajokeen ja Tuomiokirkkoon - niin järjettömän kaunista!

PicMonkey Collagea

Käytiin myös viime viikolla Siirin kanssa elokuvissa. Matkijanärhi oli kyllä todella hyvä, tykkäsin kovasti. Poppareistakin tykkäsin kovasti. Oon kuluttanut myös aikaa rentoutuen; voisin nukkua tähän vuodenaikaan vaikka vuorokauden ympäri. Nykyäänkin menen hyvin usein jo tutimaan puoli kymmeneltä.

PicMonkey Collage

Tänään illalla vielä suuntaan puheviestinnän harjoituskurssille, nyt alkaa armoton tenttiin lukeminen! Toki teen myös lyriikan harjoitustyöni valmiiksi. Hommaa piisaa, nähkäämme pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)