keskiviikko 3. joulukuuta 2014

21 päivää jouluun on

 Jes! Onneks aika menee niin nopeasti, että jouluun on enää kolme lyhyttä viikkoa! Ja nekin menevät työn touhussa. Tulevana perjantaina menen illalla vielä koulun jälkeen Jennin kanssa Fitfarmin luennolle yliopistolle; uskon, että tullaan saamaan siitä aika paljon irti! Ihanaa nähdä Jenniäkin pitkästä aikaa :) Onneksi asia muuttuu pian ja voidaan nähdä useamminkin!


 Aloitin aamuni sillä, että ryntäsin koneelle. Olin kokonaan unohtanut, että tänään alkoi ilmoittautuminen venäjän toiselle alkeiskurssille. Onneksi siinä ei kuitenkaan ollut mitään aikarajaa, milloin ilmottautuminen alkoi. Se kestää onneksi monta päivää, joten en mokannut. Huh. Sen jälkeen ryhdyttiin syömään Joonaksen kanssa aamupalaa - ollaan alettu aamuisin paistamaan kananmunia aamupalaleipien päälle! Tykkään hirveästi ja aamu tuntuu hankalalta ellen saa syödä juuri sellaista aamupalaa kuin haluan.
Nyt pakerran jälleen kouluhommien parissa; lueskelen vielä ekokritiikistä kertovaa artikkelia tämän päivän alustusta varten. 

 Eilen illalla tulin kotiin kahdeksalta. Olin aivan poikki ja kuolemassa nälkään. Jostain kumman syystä jaksoin kuitenkin suihkun ja syömisen jälkeen ryhtyä tekemään kouluhommia - ja se kannatti! Minulla on enää teeman analysointi kirjoittamatta lyriikan harjoitustyöhön; tavoitesivumäärä on kohta plakkarissa!

 Odotan myös innolla illan pikkujouluja, ollaan me kyllä nähty vaivaa ohjelman eteen. Toivottavasti myös muut Muusat tykkäävät niistä! Odotan tietenkin myös sitä joulutunnelmaa; glögiä ja joulutorttuja! 

sssssd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)