torstai 11. joulukuuta 2014

Rento torstai

 Ah, aamuhan alkaa ihanasti sateella. Heräsin yölläkin muutamaan otteeseen siihen, kun sade piiskasi ikkunoihin. Onneksi täytyy tunkea naamansa ulos vasta neljän aikoihin, sillä tänään on viimeinkin viimeinen puheviestinnän tapaaminen - sen jälkeen tämä tyttö alkaa joululomailemaan. Kirjoittelen tässä samalla enää viimeisiä kappaleita kirjallisuushistorian esseeseeni, joten asiat ovat todella hyvällä mallilla. Kohta alan tekemään makaronilaatikkoakin, elämä on ihan kivaa, kun sen oikein oivaltaa!

pic 007

  Loppuviikon suunnitelmissa on joulukorttien tekoa, koska olenhan jättänyt senkin taas viime tippaan. Sen lisäksi tarvitsisi ryhtyä tekemään joulusiivousta - ajattelin kuurata ja puunata ihan kunnolla, sillä siistissä kodissa on ihana olla! 

 Huomenna nukutaankin ihanan pitkään, sillä koulu on tämän päivän jälkeen ohitse. Täytyy varmaankin alkaa nukkumaan univelkoja pois, jotta jouluna olisi mahdollisimman paljon energiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)