perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukorttiterapiaa

    Rakastan joulukorttien tekoa, sillä työn touhussa aika vaan katoaa ja mieli rentoutuu. Tykkään väkerrellä, leikkailla ja liimailla sekä tietenkin piirrellä ja pohtia, mikä kortti menee kellekin. Tykkään tehdä joulukortit samalla kaavalla, niin että jokaisessa on samoja piirteitä, mutta myös siten, ettei mikään kortti ole samanlainen kuin toinen. 

joulukortit 006f

  En etsinyt sen enempää inspiraatiota, koska tiesin, etten pysty materiaalien puutteen vuoksi niitä toteuttamaan. Mutta, jos sinä haluat toteuttaa jo valmiita kortti-ideoita tai vain saada inspiraatiota ja motivaatiota joulukorttien tekoon, suosittelen tsekkaamaan muutamat sivut!




Toivottavasti joku hyötyy inspiraation ja innostuksen suhteen noista linkeistä - itse selasin ainakin todella suurella mielenkiinnolla ja ihastuksella!

2 kommenttia:

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)