maanantai 15. joulukuuta 2014

"Just a kid on the highway to nowhere"

IMG_20141215_090912

  Huomenia kaikille! Mulla on tosiaan tällä hetkellä joululoma, jonka aion aloittaa tällä viikolla Siirin kanssa haalarienkoristelun merkeissä (ja pienimuotoisen herkuttelunkin, perhaps!). Heräsin tänään jo ihmeen aikaisin, mutta jämähdin aamupalan jälkeen koneelle, vaikka piti imuroida - no, iltapäivällä sitten! Fiilistelen Tnt:tä ja hörpin aamukahvia mun lempimukistani; eipä aamu voisi paljon paremmin alkaakaan! 
 

   Mulla on ollut päkiä kipeänä jo muutaman päivän ja se alkaa pikkuhiljaan ehkä hellittämään. En jaksais millään koko ajan irvistellä kivusta ja kävellä, ku jalka ois pahastikin rikki. No, mutta kyllä se tästä - epäilen vahvasti, että kaikki jumpissa hyppiminen päkiöillä on saanut ton aikaan. Ehkä ois viimeinkin aika hommata ne sisäpelikengät...

 Mutta eipä tässä muuta eikä sen ihmeempiä - uusi viikko ja uudet jutut luvassa. Loppuviikosta mennäänkin varmaan Joonaksen kanssa meille käymään ja mä jään sitten sinne joulunviettoon!

4 kommenttia:

  1. Ihanan rentoa elämää! Tänään nautitaan ♥

    VastaaPoista
  2. Sä olet aloittanut lomailun ihan tosissaan, niin sitä pitää :) Mulla on vielä mediatutkimuksen esseet työn alla.... Kannattaa tosiaan hankkia ne sisäpelikengät mahdollisimman pian, ettei tule esimerkiksi rasitusmurtumia. Mulla oli pari kuukautta sitten vasen päkiä ihan hervottoman kipeä, enkä esimerkiksi voinut tehdä askelkyykkyjä tai kävellä kauhean jyrkkiä mäkiä ylös, kun päkiään sattui ihan hervottomasti. Olin jo menossa lääkäriin, kun kipu ei levossakaan hellittänyt, mutta parin viikon treenitauko teki tehtävänsä, kun vain malttoi antaa päkiän levätä. Suosittelen siis ottamaan rauhassa ja, jos kipu ei ole hellittänyt vielä parinkaan viikon kuluttua, ja etenkin jos se vaivaa myös levossa, kannattaa mennä lääkäriin. Mutta toivottavasti olet pian taas täysin kunnossa! Rentoja lomafiiliksiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä neuvoja - noudatan ainakin tuota treenilepoa pakostakin: jumpat loppuivat! Saapahan päkiä hetkisen levätä :) Rentoa ja ihanaa joululomaa sinullekin Nora!

      Poista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)