maanantai 27. lokakuuta 2014

Askel runouden maailmaan

 Kirjallisuudenopiskelijan maailmaan kuuluvat myös runot. Joskus ne ihastuttavat, joskus vihastuttavat. Tänään kävin Siirin kanssa kirjastossa etsimässä runoja - sellaisia runoja, joista minä saattaisin tykätä. Lyriikan analyysikurssilla keskustelimme kolmesta eri runosta ja ensimmäinen niistä inhotti minua. Inhoan konkreettisia ilmauksia runoissa. Esimerkiksi "pöytä" saa inhonväreet nousemaan pitkin selkäpiitäni.

23 013

 Lainasin viisi erilaista teosta, joista yritän löytää uusia suosikkirunojani. Yritän myös selvittää, millaiset runot ovat minun juttuni. Ehkä pitäisi alkaa taas kirjoittamaan runoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)