keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pahat vibat

Joistain musiikkivideoista mulle tulee todella kamala olo. Ei surullinen, mutta ahdistunut. Ehkä hieman pelokaskin. Joskus kuitenkin huomaan katselevani näitä silkasta mielenkiinnosta. 



Pink Floyd - Another Brick In The Wall
Tämä video on aiheuttanut vilunväreitä jo vuosia. En vieläkään pysty katsomaan kokonaan, sillä noi naamarit kauhistuttaa mua ihan liikaa. Kertsissäkin toi tunnelma on painostava ja uhkaava. Pelottava musiikkivideo kertakaikkiaan. Pahat vibat.



The Cranberries - Zombie
Hyi että. Tämäkin video oikeasti tuo niin kamalat kylmät väreet selkään, ettei mitään rotia. Mustavalkoiset osiot tietenkin pääosin, en kyllä väitä, etteikö myös laulajaa kuvattavissa osissa menisi väreet pitkin selkäpiitä. 


Zen Cafe - Piha Ilman Sadettajaa
Tämä on yksinkertaisesti niin älyttömän ahdistava, että pystyn vain hädin tuskin katsomaan loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)