lauantai 20. syyskuuta 2014

Instasta päivää!

Pitkästä aikaa ajattelin päivitellä myös mun Instagramkuulumisia teille! Minut löytää sieltä yhä @emiliasantra ja sinne ainakin päivittelen ahkerasti ja sieltä ehkä näkee paremmin, mitä ylipäätään puuhailen. Päivät kuluvat koulussa ja usein iltaisin on jos jonkinmoista ajanvietettä.

PicMonkey Collage
1. Työpaikanvessaselfie! Hassua, että töitten loppumisesta on jo yli kuukausi. Tuntuu, että vasta eilenhän kesätyöt loppuivat.
2. Toinen vessaselfie! Olin juuri ollut ihanalla neljän tunnin kahvittelutapaamisessa Siirin ja Joen kanssa!

PicMonkey Collage23
1 & 2. Humanistin arkipäivää, pelkkää juhlaa: kahvia ja kakkua! Naantalin Aurinkoisessa on aivan loistavaa kahvia ja oikeanpuoleisessa kuvassa oleva cappucinoviineri oli maailman parasta! Kahvitteluseurakin oli ihan ookkoo!

PicMonkey Collage56
1. Aamupuuro hymynaamalla! Päivä alkaa varmasti hyvin, jos mustikkanaama hymyilee.
2. Teho-osasto♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)