perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lita Fordia ja iltakoomailua

 Päivät menee vaan ohi ihan sumussa. Meen aamulla töihin ja tuun illalla takasin, seuraavana päivänä uudelleen. Menen koko ajan sekaisin päivissä enkä pysty ymmärtämään, että olemme jo reippaasti heinäkuun puolella. Olen kerran ottanut aurinkoa tänä kesänä (olen kyllä ruskettunut salakavalasti töissä, mutten ole ottanut aurinkoa vartavasten), en ole vieläkään käynyt uimassa, sillä energiaa sellaiseen ei ole kovastikaan työpäivän jälkeen raahautuessani kotiin puoli seitsemältä. Mutta en valita, työ on aina työtä ja se pitää yllä todella näppärät rutiinit ja pankkitili kiittää.

 Olen käynyt kampaajalla, mutten jaksanut ilmoittaa siitä täällä, koska tiesin, että joutuisin ottamaan kuvia. Päässäni on siis vaaleampia raitoja, halusin nimittäin raikkaamman lookin kesää ja syksyä ajatellen. En enää oikein tiedä, mitä kirjoittelisin, sillä päiväni menevät kaikki oikeastaan samalla kaavalla. Teen paljon, mutten mitään niin mielenkiintoista, että täällä siitä kirjoittaisin, koska... No, en itse ainakaan kiinnostuisi yksityiskohtaisesta selostuksesta työpäivästäni, haha!

 Aloin myös pohtimaan blogiani tarkemmin (siitä on tulossa myös laajempaa postausta!) ja totesin, että haluan pitää tämän mahdollisimman rentona (senkin uhalla, että joku nyt ei satu tykkäämään tajunnanvirrasta ja musiikista) ja mukavana touhuna. Tykkään kirjoittaa varsinkin tällaisia kuulumis-postauksia, koska niissä on todellisuutta ja tunnetta mukana ja harvemmin jaksan sensuroida mielentilojani niissä. 

webcam-toy-photo2 (3)

Eilen illalla aloin hyräillä jotakin biisiä, minkä nimeä en muistanut. Yllättäen kirjoitin Lita Fordin nimen Spotifyyn, sillä alitajuntani ilmoitti daamin olevan Kiss Me Deadly -biisin laulaja. Ja nyt se soi tauotta Spotifyssa, kuuntelen sitä luultavasti niin kauan kunnes kyllästyn. Itse asiassa Lita Ford tuli mieleeni lukiessani The Dirt -kirjaa, joten alitajuisesti ryhdyin lauleskelemaan hänen biisiään. On se ihmismieli kummallinen! Suosittelen kuuntelemaan Litaa - on se sen verran khuul muija!

lita

Tällä hetkellä suurimman osan päivästä on mielessä tulevaisuus. Mitä tapahtuu ja onnistuuko kaikki niin kuin toivon. Mitä tahansa saattaa tapahtua ja tulla eteen, mutta tulkoot. Olen valmis.

Hyvää perjantaita teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)