tiistai 3. kesäkuuta 2014

Lakkiaiset

Lakitus 2014 080

Päätin jakaa vain muutamia yksityiskohtia ihanasta päivästäni, sillä en heilunut jatkuvasti kamera kädessä eikä minusta edes otettu paljoa yhteiskuvia kenenkään kanssa, koska päivä oli niin paljon täynnä hulinaa, kestitsemistä ja puuhaa. :) Ihana päivän kaiken kaikkiaan! Ruoastakaan ei ole kuvia, mutta tarjolla oli uusia perunoita, lihapullia, lihaa, kalaa, neljää eri salaattia ja jälkiruokana ihania suklaa- ja mansikkakkuja.

Lakitus 2014 110 lakkiaiset 014

Vieraita tuli kahdessa erässä - kahdelta tulivat ensimmäiset ja illalla kahvitusvieraat. Meillä oli aika homma saada kaikki mahtumaan sisälle, sillä talomme ei ole kauhean iso, mutta onneksi kuitenkin kaikki mahtuivat hyvin :) 

Lakitus 2014 001Lakitus 2014 087

Mekkoni on tilattu JenJenHouselta, kengät Mart Of Chinasta ja kaulakoruni on lahja Joonakselta. Ai, että rakastan tuota mekkoa - ennen kaikkea, onhan se punainen ja aivan mahtava päällä! Irtoripset ovat jotkut kaupan halpikset, koska en uskaltanut ottaa vain yhtä päivää varten ripsienpidennyksiä - ties, jos tulisi vaikka allerginen reaktio tai en vain tykkäisi niistä. Tekoripset ovat siksi mielestäni helppo kokonaiskuvan piristys; ne saa koska tahansa pois!

Lakitus 2014 134 lakkiaiset 015 lakkiaiset 016 lakkiaiset 021

 Meikin tein itse, mutta aamulla suuntasin Ewikiin kampauksentekoon ja Sarihan loihti minulle juuri sen kampauksen, jonka halusinkin. Hiukset olivat muuten suorat, mutta kasvoja korostettiin kiepauttamalla muutama hius rullalle. "Rullat" kiinnitettiin korvien taakse pinneillä. Aivan ihana kampaus, kiitos Sari!

lakkiaiset 022 lakkiaiset 028 lakkiaiset 034 lakkiaiset 031

Kerrassaan aivan ihana päivä! 

2 kommenttia:

  1. ton "kampauksen" takia menit laitatuttamaan ne ?! voi jösses.. :D
    tuonhan ois tehny kotonakin ihan samallailla. eikä ollut siis mitään
    vittuilua, kunhan ilmaisin mielipiteeni.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän pointin, näyttää helpolta, muttei mun tukalla! :D Noinkin yksinkertaseen kampaukseen meni tunti, koska mun hiuslaatu on tuskasen sileä! Kotona en olis ikinä onnistunut tupeeraamaan takaata enkä kierittämään rullia itelleni saatika saanut kampausta pysymään koko päivää. Mielessä kyllä kävi, että oisin voinut tehdä kotona, mutta sitten ois harmittanut lätistynyt ja huono lopputulos sekä kampaus, joka olisi kestänyt jopa hurjan tunnin niin kuin mun "omat kampaukset" normaalisti :)

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)