perjantai 16. toukokuuta 2014

Rasittavimmat musiikkivideot osa 1

 Vähän erilaista postausta kehiin tällä kertaa! Ajattelin jakaa teille maksimaalisen raivostumiseni, joka kohdistuu tällä musiikkivideoihin, ei niinkään (välttämättä) musiikkiin.

1. Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith
Inhoon tätä vaan ton korvien pitelyn takia! Toi poika vaan saa mut raivostumaan, en edes tiedä miksi :D Alkaa vaan ärsyttämään niin älyttömästi toi sormien tunkeminen korviin ja lällättäminen, ettei kuuntele. Tää oli siis vielä aika lievä video, ei oo provosoiva, mutta mua raivostuttaa :D Näin tämän taas telkkarista muutama päivä sitten ja istuin itse silmät kiinni sohvalla, jotten näkisi tota poikaa :D


2. Katy Perry - Roar

Mua ärsyttää tällaiset "elokuvamaiset" musiikkivideot. En tykkää tuosta Perryn naamanvääntelystä ja jatkuvasta esittämisestä. Rusketustakin taitaa olla vähän liikaa. Katy on nätti nainen, mutta usein videoillaan naama on vähän kummallisen näköinen. Ymmärrän myös, että videot ovat tärkeitä ensinnäkin markkinoinnissa, mutta myös viihdearvossa. Siltikään en vain voi olla inhoamatta nimenomaan tämän kaltaisia videoita, jotka ovat "hauskoja" ja humoristisia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)