perjantai 25. huhtikuuta 2014

Loppusuora häämöttää!

 Kävin tuossa eilen tekemässä viimeisen kokeeni (ja läpi meni todellakin) ja koska tiedän, että kaikki kirjoittamani aineet menevät läpi, olen täten myös virallisesti tämän kevään ylioppilas! Tosin odotan kyllä innolla sitä, että saan siitä varmistuksen! Fiilis on siinä mielessä aivan uskomaton, koska ei sitä koskaan tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Nyt pystyn taas hetken aikaa hengähtämään ja keskittymään pääsykokeisiin täysillä, kun tiedän, että valkoinen lakki asetetaan päähäni jo noin kuukauden kuluttua! Awesome sanon minä!

 Mekko ja kengät on tilattu, mutta eniten odotan sitä fiilistä, kun saan rehtorin ojentaman todistukseni. Lukio on ohi sillä hetkellä. Tuntuu kummalliselta, mutta samalla taas onnelliselta. On tietenkin haikeaa jättää kaikki tuttu ja turvallinen; ihana koulu ja ihanat opettajat taakseni, mutta suunta on eteenpäin. Sen jälkeen on aika suunnata kohti unelmia eikä mennä siitä, mistä aita on matalin! Kesä on työntäyteinen ja syyskuussa on tuomiopäivä - pääsenkö sinne, minne todella koko sydämestäni haluan! Odotan sitäkin hetkeä innolla, sillä mikäli huono onni käy, on edessä taas aivan uusi ja erilainen tie. 

 Tulevaisuus alkaa nimittäin jo aika pian. Se on nyt ja se on huomenna, kaikki entinen on jo menneisyyttä. Omaa tulevaisuutta pystyy rakentamaan koko ajan. Riippuu paljon sattumasta, mutta myös asenteesta, onko tulevaisuus täynnä orjantappuraa vai ruusuista miljöötä!

Innolla tulevaisuutta kohti! 

Miltä teistä tuntuu? 
Pelottaako tulevaisuus, häikäiseekö se vai odotatteko sitä yhtä innolla kuin minä? 

2 kommenttia:

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)