sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viime hetki ennen alkua

Olipas tämäkin taas urakka. 
Siirtyä koneen ääreen nimittäin. Kaivoin kalenterini esiin ja ryhdyin tekemään jonkin sortin lukujärjestystä seuraaville viikoille. Asioita ovat sekottaneet muun muassa se, että sain kuin sainkin suomen kielen sivuaineekseni, vaikka koe menikin yhden tehtävän osalta päin puuta. Tuntuu hassulta, koska en kuvitellut pääseväni vielä tänä vuonna. No, ei haittaa minua - nopeammin kohti unelmia.

Kaikkein ärsyttävintä aikatauluttamisessa on se, että joskus on vain jätettävä jotakin kivaa/tarpeellista pois päiväjärjestyksestä. Tällä hetkellä painiskelen yhden suomen kielen perusopintokurssin ja oman aineemme nykydraama-kurssin välillä. Tuntuu, että joudun jättämään uuden ja mielenkiintoisen kotimaisen kirjallisuuden kurssin välistä. Voisikohan sitä suorittaa tenttiakvaariossa?

Huomenna on kaksi "luentoa" eli käytännössä kouluni alkaa huomenna. Virallisesti tiistaina. Täytyy kyllä sanoa, että jo oli aikakin. Alkoi tämä lusmuilu jo riittämään minun osaltani. Nautin siitä, että pääsen taas normaaliin rytmiin koulun ja arjen suhteen: nyt tulee käytyä jonkin verran koululla ja sen siivellä tulevat kouluruokailut, muut sosiaaliset tilaisuudet ja yliopistoliikunta. 

Yliopistoliikuntaa odotan jonkin verran. Olin syksyllä ja vuoden alussa liikaa liikuntatunneilla; jumpissa, pumpeissa yms. Minun kropalleni se oli liikaa. Onnistuin rikkomaan kroppani varsin hyvin. Tällä kertaa aion pitää homman simppelinä ja miellyttävänä - tahdon joogata ja tanssia, harrastaa pilatesta ja zumbata. Sivussa voisin käydä salilla. Tahdon pitää liikunnan mieleisenäni, herkästi se alkaa tuntumaan pakkopullalta, jos pakotan itseäni liian myöhäisiin ja rankkoihin jumppiin. Onneksi kaikille on kaikkea!

Tosiaan, niin se uusi lukuvuosi taas vaan alkaa. Toivotimme uudet fuksit tervetulleiksi torstaina ja ensi viikolla näemme heitä jälleen. Itse olen viime vuonna ollut samassa tilanteessa, joten ymmärrän heitä varsin hyvin. Voi sitä kysymysten ja ihmetyksen määrää... 

Minä taidan kuitenkin nyt painua iltapalalle ja sen jälkeen nukkumaan, sillä aamulla kello herättää aikaisemmin kuin aikoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)