keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Höpinää



Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Tajusin vasta äsken katsoessani opintosuorituskoostettani, että nyt juostaan jo loppusuoraa. 28.4 mulla on suuri tenttipäivä, johon luen paraikaa, mutta muuten koulun suhteen on erittäin rentoa. Kaikki tuntuvat olevan jo lomatunnelmissa. Minun puolestani koulua voisi varsin hyvin olla toukokuun loppuun - tai voisinhan itsenäisesti suorittaa vaikka ja mitä, mutta sopivia kursseja ei tahdo löytyä.

Syötiin tänään Joonaksen kanssa pastaa ja tonnikalakastiketta. Salaatin kera tietenkin. Olen alkanut yrittää panostamaan siihen, että lautasella olisi aina paljon salaattia ja ylipäätään vihreää. Olenkin viime päivinä pilkkonut itselleni kokonaisen paprikan kyytipojaksi. Pesin myös pyykkiä ja hieman siivoilin, mutta taidan jättää kunnon suursiivouksen vasta huomiselle. Ai niin, huomennahan on brunssikin luvassa, joten ehkä siivoankin vasta huomisiltana.

Tänään olen menossa Noran luo tyttöporukalla ja odotan iltapäivää jo innolla! Ryhdyin jopa pohtimaan, mitä pistäisin päälleni, vaikken normaalisti mieti sen enempää. On kyllä kiva kokoontua porukalla ja höpistä tuntien ajan! Meikkasinkin oikeen huolella, enkä tiedä, miksi edes panostan ja pynttäydyn näin paljon - joskus on kiva vaan laittautua!



1 kommentti:

  1. Oli kyl tosi kivaa, kun kävitte ja tahdon teidät Mimmit tänne ehdottomasti uudelleen <3 Ja sä näytit upealta, kuten aina, mutta olit tosiaan panostanut tyyliisi tavallista enemmän ja sen huomasi <3

    VastaaPoista

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)