sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Sunnuntaihöpinää

 Hyvää sunnuntai-iltaa veikkoset!
Saavuin tuossa hetki sitten kotiin zumbasta ja nyt vain aion olla hetkisen. Olin tuossa eilen kotona viettämässä itsenäisyyspäivää: katseltiin iskän kanssa Tuntematon sotilas ja sitten illalla tsekkailtiin sitä pukuloistoa. Pidin tosi kovasti Elina Kiikon keltaisesta iltapuvusta - tyrmäävän upea!

 Perjantaina oli tosiaan tentti ja harjoitustyön palautus - olin harjoitustyöstäni ylpeä, mutta tentti jääköön nähtäväksi. Toivon mukaan 3 tulis edes koko kurssista! Kouluhommatkin alkaa olla jo loppusuoralla; enää pitää tehdä yksi essee perjantaihin mennessä ja sitten se on siinä. Mars joululomalle! 

Alla on teille yks kappale, jota kuunneltiin eilen koko perheen voimin. Näin saa ne vanhat joululaulutkin uutta pontta, kun pistetään kasa raskaamman musiikin äijiä lauleskelemaan. Erityisesti sydäntä lämmittää Jarkko Aholan osuudet: on siinä kyllä upeaääninen mies!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)