sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sunnuntain kuulumiset

   Alettiin jo aamusta siivoilla Joonaksen kanssa. Puunattiin koko kämppä huolella enkä voisi olla tyytyväisempi - on ihanaa olla puhtaassa ja siistissä kodissa. Valitettavasti tämän sunnuntain hohtoa vie se, että pieni flunssanpoikanen yrittää iskeä. Kurkku on karhea ja nenä vuotaa. Joudun skippaamaan Zumban ja keskittymään opiskeluun. 
 

 Ryhdyin lukemaan perjantaista tenttiä varten Lentävää hevosta. Päätin jälleen kokeilla uutta opiskelutekniikkaani ja tehdä muistiinpanot PowerPointteina. Vielä menee hyvin ja opiskelu luistaa. Loppuviikosta ei varmaan enää naurata! Keskiviikkona on myös meidän Muusan pikkujoulut, johon me fuksit ollaan kehitetty ohjelmaa. Sitäkin varten pitää vielä harjoitella ja etsiä varusteita. 

 Ensi viikolla onkin paljon koulujuttuja luvassa! Perjantaina on tosiaan tentti Lentävästä hevosesta. Perjantaina pitää myös palauttaa kuuden sivun runoanalyysiharjoitustyö - homma takkuilee jo heti alkuunsa, sillä tuntuu koko ajan, että teen väärin/en osaa ilmaista itseäni/häslään vaan liikaa. Hommaa riittää! Eikä siinä vielä edes kaikki. Keskiviikkona mulla ja Siirillä on alustustyö ekokritiikistä ja posthumanismista. Ekokritiikki ei ole vielä ihan valmis, täytyy lukea läpi vielä eräs artikkeli. 

Mutta nyt palaan jälleen opiskelujeni ääreen, mutta oikeastihan mun ajatukset on jo joululomassa. Pian olenkin ollut yliopistossa jo 4 kuukautta - aika menee todella nopsaan. Kohta on varmaan taas jo vappukin! 

 Kivaa sunnuntaita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)