torstai 6. marraskuuta 2014

Se on ohi nyt

Kasvatuspsykologian tentti nimittäin! En tiedä, miten meni ja minkä arvosanan saan, mutta olen ennen kaikkea järjettömän helpottunut, että se on ohi. Ei enää muistiinpanoja. Tänään kun tulin kotiin, tuntui hassulta. Mun ei heti syömisen jälkeen tarvitsekaan istahtaa pöydän ääreen ja ryhtyä lukemaan. 

Uusi periodi, uudet kujeet ja uuden kurssit. Meillä on kirjallisuushistorian kurssi, lyriikan analyysikurssi sekä johdatus kirjallisuuskäsityksiin -kurssi. Kaikki ovat mielenkiintoisia ja erilaisia - toisessa tehdään ryhmätöitä ja toisessa taas analysoidaan runoja.

talvi 019

 Tänään oli ihana iltapäivä Siirin kanssa. Käytiin ensin IKEAssa, sitten vielä Stockmannilla pyörimässä. Ihastelin jouluvaloja ja kaikkea ihanaa joulukrääsää - jouluhullu ilmottautuu! Huomenna taas istumaan koulunpenkille ja analysoimaan ihania runoja. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bloggaaminen ja lukeminen sujuu kaikilta mukavammin, kun kommenttia kirjoittaessa harkitsee kirjoittamaansa. Asiallinen ja rakentava kritiikki on aina sallittua, mutta järjetön haukkuminen, mollaaminen ja asiattomien kommenttien jättäminen ei. Haluaisitko itse kuulla olevasi ruma, lihava tai maailman huonoin bloggaaja? Et varmastikaan. Pidetään kommentointi asiallisena - näin kaikilla on mukavampaa! :)